Dugulások megelőzése


A dugulás egy nagyon kellemetlen probléma, ami általában a legkedvezőtlenebb időben alakul ki. Ám számos tipp létezik, melyek betartásával meg tudjuk előzni a baj kialakulását. Ha meg akarunk szabadulni a sütő olajtól, akkor hideg vízzel hígítsuk azt fel és ebben az állapotában már nyugodtan kiönthetjük a vécébe. A vécék esetében problémát szokott az is jelenteni, hogy a manapság használatos műanyag illatosító esik bele a vécécsészébe, vagy épp szándékosan akarunk itt megszabadulni a női dolgoktól (tampon, betét, törlőkendő, vattapamacs, arclemosó kendő). A vécékben a dugulást még a beledobott ételmaradékok is okozhatják, így célszerű nem így megszabadulni tőlük.


Mosogatásnál figyeljünk arra, hogy ha nem darabos ételmaradékos edényeket vagy tányérokat mosogatunk, akkor ebben az esetben ne használjuk a szűrőt, mivel csak a víz áramlását lassítja és a víz nem tudja átmosni a csővezetéket és dugulás lesz a következménye. Ma már nem kedvelt használni a szemcsés súrolószereket, ám még a folyékonyak is okozhatnak kellemetlenséget. Ha indokolatlanul sok mosogatószert használunk, akkor az a szennyeződésekkel vegyülve duguláshoz vezet. Fontos, hogy meleg vagy forró vízzel mosogassunk, ne használjunk túl sok mosogatószert és mindig végezzünk forró vizes átöblítést. Emellett a szifonok folyamatosa karbantartása és tisztítása is megelőzheti a kellemetlenségeket.

Ha bekövetkezett Önöknél már a dugulás, akkor mi megoldást kínálunk problémájára. Megfizethető áron nagy szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésükre. Munkánkra pedig 60 napos garanciát is vállalunk!