Színvonalas polcok jutányos áron


A logisztika a gazdasági és az üzleti élet egyik legjelentősebb részét képezi. A logisztikai elemek már hosszú ideje jelen vannak hétköznapi életünkben. A logisztika magában anyagáramlás optimalizálását jelenti. Pár évtizeddel ezelőtt ez annyiban kimerült, hogy a gazdáknak köszönhetően a piacon a vásárlók részére minden termék megtalálható volt. Ebből kifolyólag a kereslet és a kínálat „egymásra” talált.

Mit jelent a túlbiztosítottság, azaz a túlbiztosítás

 

A vagyonbiztosítások egyik jellemzője a biztosítási összeg, melyet a szerződő ad meg szerződéskötéskor, és mely alapja az esetleges kártérítésnek. Éppen ezért az egyik leglényegesebb adat, mely a szerződésben szerepel. Fontos, hogy mindig a tényleges adatokat adja meg, és ezeket évente kövesse, mert alul biztosítottság, és túlbiztosítottság esetén is jelentős kellemetlenség érheti. De valójában mit jelent a túlbiztosítottság.

Egyre több magyar látogat el a Balatonra főleg autóval!


A Központi Statisztikai Hivatal ( KSH) adatai szerint  emelkedett a Balatonnál nyaralók száma a tavalyi évhez képest, 88 ezerrel több éjszakát töltöttek ott a turisták.