Ráférne már lakására egy kis változás?


Bízza ránk magát! Ha lakásfelújításról van szó, cégünk nem ismer lehetetlent. Már több mint 30 éve van jelen a piacon vállalatunk, így nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk már. Emellett folyamatos bővüléseinknek köszönhetjük azt is, hogy nálunk minden szakterületen megfelelő mesteremberek dolgoznak.


Egy kis ismertető rólunk, hogy milyen széleskörű palettával rendelkezünk, elvégzendő munkafolyamatok során: - teljes vagy részleges felújítás, - teljes átalakítás, - gipszkartonozás, - festés, - tisztasági festés, - mázolás, - tapétázás, - padozatkészítés, - szigetelés, - burkoló munka, - vízszerelés, - villanyszerelés, - gázszerelés, - fűtésszerelés, - ácsmunka, - asztalos munka, - kőműves munka.

Ezen kívül még kiegészülünk azzal is, hogy ha Önök számára, szimpatikusak azok amiket mi tudunk ajánlani és felkeresnek minket, akkor mi akár azonnal megérkezünk a helyszínre és felmérést készítünk ingatlana állapotáról illetve az elvégzendő munkáról is. Ezután pedig egy árajánlatot készítünk Önök részére, ez mondhatni egy viszonyítási alap, hogy milyen költségekre kell számítaniuk és nem utolsó sorban akár más cégekkel is összevethetik a mi ajánlatunkat, higgye el nem fog csalódni bennünk!

A felmérést illetve az árajánlatadást természetesen ingyen vállaljuk, nem kell rögtön elköteleznie magát és semmiféle díjat sem kell fizetnie. Ezután ha megbizonyosodott hatékonyságunkról és ránk bízza a munkát, akkor amint beszereztük a szükséges anyagokat már munkához is látunk. Munkafolyamataink során Önnek nem kell semmit sem csinálni, nem kell értékeket vagy féltett bútorokat arrébb tenniük vagy épp takarítaniuk sem. Hiszen mi minden munkafolyamathoz tartozó pakolást illetve takarítást is elvégzünk!

Lakásfelújítást, átalakítást illetve akár házépítést is piaci áron alul végzünk el, ha nem hiszi, bizonyosodjon meg róla! Próbáltuk úgy meghatározni árainkat, hogy megbízónk részére megfizethetővé tegyünk akár egy álomotthon megépítését is. Ezen felül pedig természetesen munkánkra több éven át tartó garanciát is vállalunk. Így ha ezen idő alatt valami elromlik, vagy bármiféle probléma merülne fel, akkor keressenek fel minket bizalommal. Mi kimegyünk a helyszínre és gyors állapotfelmérés után – miután megbizonyosodtunk arról, hogy mi vétettünk hibát – akár azonnal ki is javítjuk.

Szakembereink a munkafolyamatok elvégzése alatt akár szakmai és hasznos információkkal és tanácsokkal látják el Önöket, ha van rá igényük. Így sokkal tovább gyönyörködhetnek akár az újonnan kifestett nappaliban vagy az átalakított lakásukban. Műszakilag is teljes mértékben ránk bízhatja magát, e mellett szakembereink jól értenek a kivitelezés esztétikai oldalához is, így ez által bátran kérhetnek tőlük véleményt akár festék, tapéta, de bármely más alapanyagra vonatkozóan egyaránt. Mi nem válogatunk a munkák közül, a megrendelő igényéhez alkalmazkodva elvégezzük a bontástól az építésig felmerülő akár összes feladatot is, melyre garancia az is, hogy a szakmunkásaink már több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött hibátlan minőségben, garantáltan jól végzik munkájukat a legapróbb részfeladattól a legbonyolultabb műveletekig minden téren.

Kérjen árajánlatot lakásfelújításra vagy lakásépítésre cégünktől és mi biztosítjuk afelől, hogy ez a lakásfelújítás/lakásépítés olcsón illetve garanciával fog elkészülni, akár azonnali kezdéssel, ha Önök azt kérik! Önöknek az az érdekük, hogy a megálmodott munka a lehető legjobb kivitelezésben megvalósuljon, nekünk pedig az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek!