Villanyszerelő szakembert itt talál!


Ha Ön olyan szakembert keres aki villanyszerelő, és aki úgy dolgozik, mintha a saját házában lenne, akkor ebben az esetben hívjon minket! Alacsony áraink mellett garanciát is vállalunk. Mi pontosan tudjuk azt, hogy egy villanyszerelői munkának időt állónak kell lennie, így ennek fényében nem szabad, hogy meghibásodjon a hálózat. Muszáj, hogy megbízható és egyben stabil legyen a rendszer. Mindezt cégünk egy személyben tudja minden ügyfelének biztosítani.


Cégünk biztosítja ügyfelei számára az ingyenes kiszállást valamint az ezzel járó állapotfelmérést. Abban az esetben, ha ránk bízza az elvégzendő munkálatokat, akkor ezekért nem fogunk felszámolni külön díjat. Minden általunk elvégzett munkára garanciát is vállalunk. Minden elégedett ügyfelünk már tudja, hogy mi olcsó árakkal, szakértelemmel és egyben korrekt hozzáállással dolgozunk.

Mi büszkén kijelenthetjük magunkról az általános villanyszerelési árak tekintetében, hogy piacon messzemenően a mi cégünk a legreálisabb. Természetesen áraink függnek attól is, hogy milyen munkát kell elvégezni illetve mennyibe kerülnek az ehhez szükséges anyagok.

Szolgáltatásaink:

  • Részleges villanyszerelés: pl.: csillárok, konyhabútor, szerelvényezés, stb.
  • Meglévő ingatlan hálózatának felújítása
  • Új ingatlan villanyszerelése
  • Hibaelhárítás.


Ne feledje! Hívjanak minket bizalommal és mi segítünk!